Известие

Collapse
No announcement yet.

Филтър за климатроника - къде се намира и коя марка е добра

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

поленов за 22лева на стамболииски за 155 ... и добре ми седи на колата
    sigpic
    === 75 1.8 T '86 ===
    === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Първоначално публикувано от Dodo155
      Първоначално публикувано от Mury_Alfata
      Аз поленовия си го купих от Евро-07 окло 15 кинта беше а този за фреона знам 4е е доста скъп моя беше окло 120лв.то зависи от големината моя е голям като бутилка
      Тони, поленов филтър за 15лв. Да не си взел хартиен
      Моя май е същия като на снимката (като размер) но хартиен не ми се слага, много бързо ще се зацапа а поленов не съм намерил до сега никъде
      Може и да е хартиен ама друг няма така 4е
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
        поленов за 22лева на стамболииски за 155 ... и добре ми седи на колата
        Сериозно ли поленовия е 22 лв. там Защото хартиен не ми се слага пак и на 10К км да го сменям поленовия поне може да се пере и ще излиза по-евтино Ще скокна и аз да си взема такъв
        sigpic

Comment

ами благодаря за отоговора, ама на доста забутано място е )...

Comment

За тези които не са го намерили
            Успех
            Attached Files
            Alfa 146 1.4 T.S. 99"

Comment

Първоначално публикувано от mladen_sp Покажи съобщение
              Успех
              Много добро линкче, за малко да ме накара да си сменя моя
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от mladen_sp Покажи съобщение
                Успех
                Едно уточнение само!Чистачката не се сваля,както е описано в мануала.

Comment

Първоначално публикувано от н.неделчев Покажи съобщение
                  Едно уточнение само!Чистачката не се сваля,както е описано в мануала.
                  Да нека допълня - дава се на контакт, пускат се чистачките и когато са перпендикулярно на началното положение, се изключва от контакт.

Comment

Вие имате ли тази "рамка", която затваря филтъра отгоре? Не пластмасата, която пази да не се мокри, а рамката, понеже аз нямам.
                    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Моята има рамка.То без нея не можеш да застопориш филтъра.Е,винаги може да се побългари!

Comment

Аз я нямам и си търса такава, но все още не съм намерил. Аз съм го побългарил за момента с тиксо. Ако някой има излишна, нека пише едно Л.С.

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                          Аз я нямам и си търса такава, но все още не съм намерил. Аз съм го побългарил за момента с тиксо. Ако някой има излишна, нека пише едно Л.С.
                          Пиши по едно съобщение на всеки, който продава на части 145/146 и все ще се намери някой, който да има и да ти я прати

При мен откъм късите страни на поставката на филтъра има по една щипка (може би, за да захваща тази рамка) и с тези щипки го застопорявам. Макар че последният филтър влезе толкова плътно, че едва ли ще ходи някъде.
                          146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                            Пиши по едно съобщение на всеки, който продава на части 145/146 и все ще се намери някой, който да има и да ти я прати

При мен откъм късите страни на поставката на филтъра има по една щипка (може би, за да захваща тази рамка) и с тези щипки го застопорявам. Макар че последният филтър влезе толкова плътно, че едва ли ще ходи някъде.
                            Пробвано Иначе и с тях става, ама не мисля, че е толкова важна тази рамка.
                            Скоча, телта и свинските опашки - друго за ремонт на кола, не трябва

Comment

Working...
                            X